lauantai 1. helmikuuta 2014

Elämää Linnunlaulussa

1.2.14. Aika lailla vuosi sitten olimme juuri muuttaneet upouuteen Palvelukeskus Linnunlauluun. Ensimmäisinä päivinä hoitajilla ja asukkailla oli varmasti perhosia vatsassa, olihan paikka aluksi sokkeloinen ja tekniikan puolesta monimutkainen. Muutto vaati meiltä melkoiset ponnistelut, mutta selvisimme haasteista huolimatta.
Uuden talon käynnistyminen on aina suuri muutos niin henkilökunnalle kuin asukkaillekin. Paljon uusia toimintoja käynnistyi ja vanhoista palvelutaloista muuttaneet asukkaat saivat uudet naapurit ja uudet hoitajat ja hoitajat puolestaan uudet asiakkaat ja uudet työkaverit ja esimiehet. Nyt vuoden jälkeen voidaan todeta, että melkoinen mullistus, mutta kyllä kannatti.
Kiitos kuuluu tietysti myös Nastolan kunnan isille ja äideille, jotka viisaudessaan sijoittivat Nastolan ikäihmisten hyvinvointiin ja voimme oikeasti rinta rottingilla todeta, että toimintaympäristömme kyllä täyttää vanhuspalvelulain vaatimat kriteerit.
Nyt haluammekin kertoa kaikille kiinnostuneille mitä meille kuuluu. Tapahtumakalenterista voit huomata, että meillä tapahtuu jotain mukavaa vähän väliä.
Tervetuloa  seuraamaan Palvelukeskus Linnunlaulun ja Timontalon ihmisten elämää!
Kirsi Roininen, vastaava sairaanhoitaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti